Spring naar hoofd-inhoud

Jeugd

Tenniskids

Tenniskids is hét lesprogramma van onze vereniging om kinderen tot en met 12 jaar te leren tennissen. Wij bieden jeugdspelers (vanaf vier jaar) leuke en leerzame activiteiten, waardoor ze het tennisspel snel kunnen spelen. In vier stappen bereiden onze trainers de kinderen voor  op het echte tennisspel. Van klein naar groot, van Blauw naar Rood, naar Oranje en Groen. Meer informatie vindt u in deze folder.

Ook de jeugdlessen op ons park worden verzorgd door de tennisschool OZV tennisopleiding uit Hulst

Voor de jonge leden is er bij voldoende belangstelling op zondagen een jeugdcompetitie waarvoor kan worden ingeschreven op het tabblad 'competities' op deze website. 

 
Jeugdcommissie

Monique de Pooter, Kim Leclou en Saskia Stitzinger 

mail ons voor informatie!

Let & Set (Tenniskids Blauw)

Het Tenniskids programma bestaat uit verschillende, gekleurde fases. Voor de jongste jeugd van vier jaar ontwikkelde de KNLTB Tenniskids Blauw. In Tenniskids Blauw maken kinderen kennis met de basisbeginselen van tennis. Er wordt niet van ze verwacht dat ze direct rally’s gaan spelen. Door middel van speelse oefeningen ontwikkelen zij hun eerste bal- en racketvaardigheden. Plezier en samenspel staan hierbij voorop.

Adviesleeftijd

De adviesleeftijd voor Tenniskids Blauw is 4 t/m 6 jaar. Blauw is het meest geschikt voor kinderen van 4 en 5 jaar oud. Als een kind 6 jaar is, kan hij/zij al meedoen aan Tenniskids Rood, afhankelijk van de vaardigheden. Trainers adviseren of een kind qua niveau langer in een kleur speelt.

Lid worden?

Klik dan hier.

Onze lessen worden verzorgd door tennisschool OZV Tennisopleiding Hulst.

E: davy@ozvtennisopleiding.nl