Spring naar hoofd-inhoud

Vereniging

Bij TV Axel combineren we tennis én padel met een gezellige sfeer. We zijn blij met ons bijzonder mooie park. Het park ligt in een sfeervolle, bosrijke omgeving en heeft 4 verlichte tennisbanen, 2padelbanen, een oefenkooi voor de jeugd en een gezellig clubhuis met een heerlijk terras.

 

Onze leden doen mee aan diverse competities op verschillende niveau’s. Wij organiseren toernooien, tosstennis en -padel en feestelijke evenementen voor leden, gasten en introducés. Op onze banen worden tennislessen gegeven door leraren van de tennisschool OZV Tennisopleiding. Als je wilt tennissen en/of padellen, is er bij ons veel mogelijk. Ken je ons nog niet? Neem gerust contact op met iemand van het bestuur of via de e-mail. Wij maken graag kennis. 

 

Tijdens de wintersluiting 2022/2023 is er flink verbouwd bij TV Axel! De banen zijn gerenoveerd - baan 3 en 4 zijn voorzien van een splinternieuw afwateringssysteem waardoor er na een regenbui vrij snel weer getennist kan worden, er is LED verlichting geplaatst en we beschikken over 2 padelbanen.