Spring naar hoofd-inhoud

Lidmaatschap 2023

Leden van Tennisvereniging Axel kunnen gedurende het seizoen tennissen en padellen op onze banen, deelnemen aan competities, aan toernooien van onze en andere verenigingen en aan speciale activiteiten in onze vereniging. Bovendien mogen leden introducés meenemen.

Het seizoen loopt jaarlijks van 1 april tot en met 31 oktober. Padel spelen kan, als het weer het toe laat, iets langer. Als je lid bent van onze vereniging kun je met 1 lidmaatschap zowel tennissen als padel spelen.

Contributiebedragen

De contributies worden ieder jaar in onze Algemene Ledenvergadering voorafgaand aan een nieuw seizoen vastgesteld. De laatst vastgestelde contributies zijn € 120 per jaar voor senioren en € 40 per jaar voor junioren. De mogelijkheid bestaat om alleen gedurende de maanden juni t/m augustus lid te zijn. Dit zomerlidmaatschap kost € 50. Meer inlichtingen hierover zijn te krijgen via info@tvaxel.nl.

Junioren betalen in het eerste jaar slechts € 20, als ze nog geen lid geweest zijn. Jeugdleden hoeven geen bardienst te doen.
Meer inlichtingen zijn verkrijgbaar bij de ledenadministratie via info@tvaxel.nl

Niet-spelend-lidmaatschap

Kun je door een medische reden (bijvoorbeeld blessure, operatie of zwangerschap) een tijd lang niet tennissen maar wil je wel graag betrokken blijven bij de club? Stuur een mail naar info@tvaxel.nl om een niet-spelend-lidmaatschap aan te vragen. Het niet-spelend-lidmaatschap geldt in principe voor het hele tennisseizoen en kan niet met terugwerkende kracht worden aangevraagd. Wanneer je gedurende het seizoen weer wilt gaan spelen, kun je, na verrekening van de resterende contributie, weer spelend-lid worden. De kosten voor een niet-spelend-lidmaatschap zijn € 25 per seizoen.

Opgave voor lidmaatschap is mogelijk via onderstaand formulier.

Fit Corner Axel

Ben je lid van TV Axel? Dan kun je gebruik maken van de volgende aanbieding van onze sponsor Fit Corner Axel, het fitness- en sportcentrum gevestigd in de Kerkdreef 6 in Axel:

Leden van de tennisvereniging krijgen maandelijks € 5,- korting op het abonnement.

Opzeggen

Opzeggen van het lidmaatschap is mogelijk door een email te sturen naar info@tvaxel.nl onder vermelding van naam en lidmaatschapsnummer en is kosteloos tot en met 31 december. Bij opzegging na 31 december zullen de reeds gemaakte jaarlijkse kosten van de KNLTB in rekening worden gebracht.

Aanmelden

Wil je je aanmelden als nieuw lid van onze vereniging?

Klik hier om in te schrijven