Spring naar hoofd-inhoud

Lidmaatschap 2024

Leden van Tennisvereniging Axel kunnen gedurende het seizoen tennissen en padellen op onze banen, deelnemen aan competities, aan toernooien van onze en andere verenigingen en aan speciale activiteiten in onze vereniging. Bovendien mogen leden introducés meenemen. Introducés betalen € 5 per keer dat ze meespelen, met een maximum van 3 keer. Wil je introducé nog spelen na de derde keer? Laat hem of haar zich aanmelden als lid.

Het tennisseizoen loopt jaarlijks van 1 april tot en met 31 oktober. Padel spelen kan, als het weer het toe laat, het hele jaar door. Als je lid bent van onze vereniging kun je met 1 lidmaatschap zowel tennissen als padel spelen.

Contributiebedragen

De contributies worden ieder jaar in onze Algemene Ledenvergadering voorafgaand aan een nieuw seizoen vastgesteld.

De contributies voor 2024 zijn als volgt vastgesteld: € 125 per jaar voor senioren en € 50 per jaar voor junioren. 

Vragen over het lidmaatschap? Mail naar info@tvaxel.nl.

Junioren betalen in het eerste jaar slechts € 25, als ze nog geen lid geweest zijn.

We gaan er van uit dat iedereen kantinediensten draait. Afhankelijk van het aantal leden is dit 3 of 4 keer per jaar. Met ingang van het seizoen 2024 kun je een kantinedienst vervangen door deelname aan een van de klusdagen. De klusdagen vinden plaats aan het begin en/of aan het einde van ieder tennisseizoen (in maart en oktober) en zullen door het bestuur aan de leden gecommuniceerd worden.

Is het om een bepaalde reden voor jou lastig om kantinediensten te draaien of mee te klussen? Dan is er de mogelijkheid dit af te kopen. Kosten hiervan zijn € 40 per seizoen. Om de kantine zoveel mogelijk open te houden tijdens het seizoen, is het afkopen niet wenselijk. We willen de bar niet noodgedwongen moeten sluiten en we willen de vrijwillige kantinedienstmedewerkers niet extra moeten belasten. Ook de klussen zullen hoe dan ook gedaan moeten worden. We doen daarom een beroep op iedereen! Doe mee met de kantine- en/of klusdiensten, dan blijft het voor iedereen leuk!

Jeugdleden zijn vrijgesteld van kantine- en/of klusdiensten.

Meer inlichtingen zijn verkrijgbaar bij de ledenadministratie via info@tvaxel.nl

Niet-spelend-lidmaatschap

Kun je door een medische reden (bijvoorbeeld blessure, operatie of zwangerschap) een tijd lang niet tennissen maar wil je wel graag betrokken blijven bij de club? Stuur een mail naar info@tvaxel.nl om een niet-spelend-lidmaatschap aan te vragen. Het niet-spelend-lidmaatschap geldt in principe voor het hele tennisseizoen en kan niet met terugwerkende kracht worden aangevraagd. Wanneer je gedurende het seizoen weer wilt gaan spelen, kun je, na verrekening van de resterende contributie, weer spelend-lid worden. De kosten voor een niet-spelend-lidmaatschap zijn € 25 per seizoen.

Opgave voor lidmaatschap is mogelijk via onderstaand formulier.

Fit Corner Axel

Ben je lid van TV Axel? Dan kun je gebruik maken van de volgende aanbieding van onze sponsor Fit Corner Axel, het fitness- en sportcentrum gevestigd in de Kerkdreef 6 in Axel:

Leden van de tennisvereniging krijgen maandelijks € 5,- korting op het abonnement.

Opzeggen

Opzeggen van het lidmaatschap is mogelijk door een email te sturen naar info@tvaxel.nl onder vermelding van naam en lidmaatschapsnummer en is kosteloos tot en met 31 december. Bij opzegging na 31 december zullen de reeds gemaakte jaarlijkse kosten van de KNLTB in rekening worden gebracht.

Aanmelden

Wil je je aanmelden als nieuw lid van onze vereniging?

Klik hier om in te schrijven